Om mig

Hejsan!
Kul att just du hittat hit! Vad är då detta för ett spektakel, undrar ni? Ja. Bra fråga. Jag antar att det är ett uttryck för manlig fåfänga och bekräftelsebehov. Men även ett forum för att förhoppningsvis inspirera och själv bli inspirerad ifrån.

Jag är utbildad sjuksköterska, men är i detta nu pappaledig i ett år, tillsammans med min dotter och son, som är 4 respektive 1 och ett halvt år. Har en (mot alla odds, med tanke på mitt fula tryne) fin-fin fruga också. Mitt i detta kaos av barn, hushållsbestyr och livet i allmänhet försöker jag träna också. Både MMA BJJ och styrketräning. Minst sagt ett pussel. Men också underbart roligt! Om denna resa kan ni läsa här.
Välkomna!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s