Mer om motivation

Idag (ikväll) är det vilodag. Rambofrun är och simmar crawl. Jösses vilken kvinna. Jag missbrukar istället cola zero cherry och planerar morgondagen. Då vankas jobb på taxi med sirener ( liggande sjuktransport) samt träning. Då både med lite frustande på gymmet, samt kramkalas i pyjamas (BJJ). Ska avsluta dagen med ett citat som understryker det jag skrev om tidigare idag:

“Nothing in the world can take the place of persistence. Talent will not; nothing is more common than unsuccessful men with talent. Genius will not; unrewarded genius is almost a proverb. Education will not; the world is full of educated derelicts. Persistence and determination alone are omnipotent. The slogan, ‘press on’ has solved, and always will solve, the problems of the human race.” – Calvin Coolidge

20120123-202808.jpg
Bilden är från mitt senaste träningspass. (nej. Jag ljög. Den kommer härifrån.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s