Motivation

Varför har vissa det, medan andra inte? Varför låter sig vissa förfalla, medan ursäkterna haglar tungt. ”Jag har inte tid”, ”jag orkar inte”, ”det är så tråkigt”. Jag tror faktiskt jag genom åren har hört fler ursäkter än det finns träningsformer. Och varför är det så svårt?

Motivation är inget enkelt, inget som går att fixa på en kvart. Det kräver dedikation och hårt arbete. Genom att vara den som själv förvandlar sin kropp, och se resultaten av sitt hårda arbete, att bita ihop när allt gör ont. På så vis skapar du din motivation. Och med denna kan du nå hur långt som helst. Det gäller bara att inte falla för de där ursäkterna. Du har visst tid, det handlar bara om prioriteringar. Träning behöver inte ta lång tid. Kör ett crossfitpass på tjugo minuter. Gå en promenad på en halvtimme. Och det finns så många träningsformer att du omöjligt kan tycka att alla är tråkiga. Med ursäkter hittar du aldrig din motivation!

Du är chefen över ditt eget tempel, din kropp. Du har själv förmågan att förvandla den. Bara du. Och du kan, bara du ger dig f-n på det! Titta på exempel som Ingemar Stenmark eller Randy Couture, fysiska fenomen, trots sin ålder. Varför har de lyckats? Varför kan de? Självklart kan en del säkerligen tillskrivas fysiska förutsättningar. Men den största anledningen? Motivation! De tränar fast det ibland gör ont, är tråkigt och jävligt. Det kan DU också! Du kan bli din egen Randy eller Ingemar, bara du ger dig f-n på det. Så, vad väntar du på? Ut och träna, hitta din motivation! Bli det bästa du kan bli!

Här ett exempel. En tjej som bestämde sig, fixade sin motivation och är på god väg att nå sina mål!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Motivation

  1. Susanne skriver:

    Klokhet på hög nivå! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s