MMA

Ikväll var det dags igen. Trots två sargade fötter, en med stukning och en med brännsår (och nagellack), tog jag mig till träningen.

Det var lika toppen som alltid! Jag kör i en grupp som består av folk som vet precis var ribban ska ligga. Inga stora egon, ingen prestige. Alla kör för att utveckla sig själva och sina kompisar. Dessutom finns det stort potential i alla för att bli riktigt vassa, eller vassare. I alla, utom jag. Jag kämpar tappert på ändå. För att det är så jävla kul! Tack grabbar!

Idag bestod kramkalaset av lätt Ping-Ping sparring, följt av MMAsparring med upptrappat tempo. Slutligen rundades detta av med positionssparring från svåra positioner.

Jag bröt tidigare. Inte för att jag gjort mig (mer) illa eller något sådant vackert . Nej, jag var tvungen att storhandla. Fy fan. Tror ni Brock har kört den någon gång?
”Sorry guys, we have to stop. I have to go bigshopping”.

Skulle inte tro det va? Men det var den enda kvällen som funka denna veckan, så vad gör man inte?
För att snöra ihop då: utmärkt träning, mindre rolig handling. Och bor ni Linköping eller är där och hälsar på någon gammal moster, kom förbi Kampsportscentret och kör! Det är the shit. Länk: Kampsportscentret.
Nu: soooova!

20120201-222507.jpg

BIIIIIIGSHOPPING!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s