Vikten av att se bra ut

Jag har tidigare varit inne på vikten av att finna den träningsform som är bäst för dig. Det är något mycket viktigt gällande det allra viktigaste kring träning: motivation!

För att boosta motivationen finns olika trick. Nya träningsformer, mindre eller fler set, knark (PWO). Listan kan göras längre. En sak som funkar väl för mig är klädseln. Klyschigt kan tyckas, men för mig betyder devisen ”if you look good, you play good” en hel del. Går du till gymmet och känner dig som en miljon kronor så kommer du förmodligen träna därefter. Ett varningens finger dock, snygga kläder räcker inte. Du måste anstränga dig själv också. Sorgligt men sant.

Mina favoritplagg kommer ohotat från Under Armour. Enda sedan jag spelade amerikansk fotboll, för dryga 5 år sedan har jag använt dessa plagg. Plaggen andas, luktar inte och håller fantastiskt bra. I full fotbollsmudering mitt i sommaren blir det varmt. Men med tröjan under blev det inte alls lika varmt .Faktum är att den tröjan jag hade får fem år sedan fortfarande används. Så bra är kvalitén!

Nu när jag kör MMA och grappling är Under Armour plaggen ypperliga. Långärmad t-shirt, som den här:

20120201-115708.jpg
Den skyddar mot rivsår, sitter tight och är därmed inte i vägen. I love it! Eftersom de andas så bra går de även att ha under en Gi.

För gymmet finns även plagg som inte sitter åt för mycket. Favoriten nu är denna:

20120201-120213.jpg

Så vill du ha en liten extra kick till motivationen, prova att handla lite kläder. Gärna då Under armour!

(Under armour finns som både heat gear och cold gear. Heat plaggen används då vädret är varmt och underlättar för kroppen att svalka sig. Cold gear hjälper dig att hålla värmen då vädret är kallt, utan att du blir fuktig och kall).

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vikten av att se bra ut

  1. Martina skriver:

    Ja herregud! Under Armour kläder är fasen beroendeframkallande! Bästa kläderna ever! Grymt sköna,snygga och håller huuur länge som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s