Crossfit/zombies

Var och ryckte i gymmets dörr 0602 imorse. Rambofrugan skulle till hufvudstaden tidigt idag, så det var bara att bita i det sura äpplet, stiga upp 0520,dra i sig en PWO och ut i mörkret.

Dagens pass (el tortyr. Välj det som känns lämpligt)

400 m löpning
15 marklyft a 80 kg
4 varv

Trots mitt halvvakna tillstånd tog det 17 min. Får väl anses ok.

Nu till nästa del i min följetong som ingen läser, men som jag tycker är kul att skriva:

Del tre i zombielektionen: hur flyr vi undan och vart tar vi vägen?

Jag ska direkt flika in med en sak här. För vi ska ju vara ärliga. Har du barn, fru/man (eller båda) eller sitter i rullstol, så ser dina odds direkt sjukt taskiga ut. Således kan du lika gärna blåsa skallen av dig om du råkar sitta i rullstol och har familj. Inget illa ment, bara fakta. Detta grundar sig i följande: har du familj, kommer du (förmodligen) vilja att de ska överleva. Detta kommer leda till att du tar alldeles för mycket sjuka beslut, vilket är förståligt med tanke på din stressnivå.

Vi tänker oss följande scenario:

Bilkö. Hungriga barn i baksätet. En fru som bredvid kritiserar hur dåligt du kör, och att du alltid kör för fort. Framför dig har du en vägsnigel som väljer att variera hastigheten mellan 15 km/h och 75 km/h. Gärna med tvära inbromsningar. Stressad? You bet ya! Tänk dig nu samma scenario, men att du har en skock galna zombies bakom dig, och att bilkön är där på grund av att alla flyr ur staden för att slippa sluta sina dagar som antingen strimlad calzone, eller för att själva bli en otäck drägglande jävel.

Inga bra odds.

Sitter du i rullstol ( om det inte är som den där rullstolen som skurken har i en Bondfilm. Med typ inbyggd helikopter och shit. Då är du homefree) kommer det inte hjälpa att du rullar fort som fan. För eller senare måste du ta dig över en vält bil, mosad tax, eller skadeskjuten granne. Och när du då tappert försöker dig kravla fram, med rullstolen i ena näven, kommer de otäcka jävlarna hinna ifatt dig. True story.

Men vi som ändå vill försöka då? Trots familj och rullstol. Ja, vad ska ni hitta på? För det första: undvik stora vägar. Tro fan inte att det är lugnt att komma upp på E4:an. Detta kommer vara tjockt med puckade white-trash-lyxfällan-jag tittar på Dr Phil-idioter där. Som alla ska ta bilen till, ja typ Motala.

Nej. Se istället till att i förväg ha provkört små grusvägar, som leder dig till målet. Se också till att du inte har en bil av stuket Nissan Smart eller en jävla Fiat. För du vill kunna köra över saker som är större än en pantburk, utan att få punka.

Vart man sen ska ta vägen är en högst prekär fråga. Jag avråder å det bestämdaste från stora städer. Lyssna inte på vad idioten i radio säger om att ”Motala är säkrat. Kom hit, det finns skydd mat och vatten”. I helvete det gör! För vad sa jag om de på E4:an? De där Dr Phil miffona. Du kan klappa dig i arslet på att någon av dem har någon i sin bil som är smittad. Som har blivit biten i tån av en zombie, men inte vill säga något. Sen börjar tå-dr Phil-white trashet tugga på alla inne i din ”Safezone”. Och plötsligt har du en jävla zombieträff istället för trygghet.

Nej. Hitta en stuga. Långt ut åt fanders.Bunkra med mat. Skjut allt som rör sig i närheten. Det är det bästa du kan göra. Ligg lågt.

Nästa gång ska vi ta upp masspsykosen som kommer råda, och hur det kommer påverka folk omkring dig. För att sitta i en stuga ute i ingenstans och vänta på att bli uppäten, kan göra sjuka saker med en människas lilla hjärna. Och då hjälper inte förströelser som Alfapet inte.
20120210-093536.jpg

Kom till Motala! Vi har ju vätternrundan, Göta Kanal och Baltzar Von Platen

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Crossfit/zombies

 1. Martin skriver:

  Farsan… vad gör du för PWO? Står i startblocken för en ny laddning, och fundera på att byta. Något att rekommendera? Har tidigare kört Rage X2, men är inte särskilt imponerad.

  • mmafarsan skriver:

   Jag har kört olika. Nyligen har jag haft creatine complete extreme, som piggar upp mkt bra. Ger även schysst mental skärpa. Dock saknade jag pumpen. Just nu kör jag MPR pump, som gör sitt namn rättvisa. Sjukt bra pump, men den saknar tyvärr den mentala påverkan. Har beställt creatine complete hardcore nu, och hoppas den ger resultat. Ska ge ett utlåtande när den kommit. Hur går det med axlarna?

 2. Martin skriver:

  Jag gillar att du gick upp tidigt och bet i det sura äcklet 😉

 3. Ping: Masspsykosen som kommer råda vid apokalypsen « MMAfarsans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s