Zytomierska, LCHF och ödmjukhet

Ja jisses. Här skriver man ett inlägg om ödmjukhet och LCHF. Och så dyker motsatsen upp på tv. Jag tror mig se en stor anledning till att LCHF är så uppmärksammat, negativt, i media i denna dam. För hon är ju inte klok! Jag ska ge henne cred för att hon är driftig och har en näsa för affärer. Men seriöst?! Vem kan ta denna dam på allvar? Hon skriker och härjar om LCHF som en rabiat tonåring. Kallar folk dumma i huvudet, bara för att de ifrågasätter det hon tror på. Det gör att i alla fall jag tycker att allt hon eventuellt har att tillföra till debatten försvinner i ett hav av pladder.

Utöver detta körde jag igår ett mmapass. Eller egentligen ett halvt. För måndagar är egentligen Rambofrugans. Då sinmar hon crawl, den übermänniskan. Tufft så det förslår. Vi delar nämligen på veckans kvällar. Mina är onsdagar och torsdagar. Men går jag tidigare från MMAn funkar även måndagar.
Synd med ett halvt pass, där maestro Ohlsson själv drillade oss i ground n poundens ädla konst. Fick gå precis när det började bli riktigt roligt. Men 45 min är bättre än inget.
Bjuder på en bild från träningen:

20120214-112439.jpg
Bild tagen av bäste Firat. Hatten av för vår egen paparazzi.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Zytomierska, LCHF och ödmjukhet

 1. Martina skriver:

  Så mysigt! Ni kramas på träningen!! 😀

 2. Bigfred skriver:

  Jag får be att få hålla med, som du vet äter jag lchf. Mest för att jag själv mår bra och för att jag får köpa nya kläder allteftersom. Den frågan har vi ju redan rett ut. Men den här kvinnan är faktiskt helt bortom alla sinnen. Som tur är så har jag en egen hjärna (Iq-undersökningar i Nfl visar att O-line är de med mest hjärna, förutom qb’n. Men den undersökningen är bara snäll för att de får så mycket betalt) och kan släppa alla angrepp på lchf. Är lite trött på all uppmärksamhet det har fått i media. Jag tror dock inte hon är fullt så puckad som hon utger sig att vara. Tror mycket av det är spelmän gallerierna. Så kände jag lite när jag läste hennes bok. Ibland störde jag mig nåt enormt, men ibland tror jag hon glömmer att hålla sin fasad.

  Aja

  • Bigfred skriver:

   Över till MMA, såg att du fått en kommentar om att kramas 😉 Du kommer ju från en sport som man kramas ännu mer….så nu får du ta och kamma skägget 🙂

   Glad alla stjärtars dag på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s