Idag och igår

Igår morse var det morgonpass igen. Huvudet var på topp, vaknade och var för en gångs skull pigg (vem är det, förutom pensionärer kl 05:15). Passet bestod av 21-10-10 reps med 50 kg på stång, power clean och thrusters. Musklerna var dock sega, men jag kämpade mig igenom äcklet.

Det satte dock sina spår, för idag var jag mör i framsida axel. Hällde dock i mig min nya AMINO EAAnabol Xplode, vilket satte fart på mig. Riktigt bra produkt kan jag säga, perfekt för dagar då du behöver lite extra energi.
Passet blev 5 varv av 400 m rodd samt 5 squats på 100 kg.

Ikväll kommer en god vän. Tror minsann det blir en pilsner. För på fredag kväll och hela lördag får man äta/dricka vad man vill!

Kör hårt alla där ute!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s