Nya utmaningar

Efter söndagens pass kände jag mig lite sliten. Och det var inte på ett bra sätt. Det kröp i kroppen och kändes skumt. Och mycket riktigt, likt Linda Blair i Exorcisten fick jag kaskadkräkas. Bra som en deff, sämre på alla andra vis.

Bättre idag dock, men pausar träningen till imorgon. Har i min sjukdomsyra försökt lägga upp lite långsiktiga planer för träningen. Jag har inte alls kunnat träna så mkt MMA eller BJJ som jag velat den senaste tiden. Fått frusta på gymmet med vikterna istället. Dags för ändring på det området. Har nämligen i mitt stilla sinne siktat in mig på att gå en match i shootfighting i september.

Det är lång tid kvar dit, men det behövs. Jag behöver verkligen utveckla hela mitt game, men särskilt då grapplingen. Jag är egentligen ett hopplöst fall, men är det någon som ska få ordning på mig så är det grabbarna och tjejerna på Kampsportscentret.

Så, en dags vila till, sen kör vi!
Jihaa!

20120228-090439.jpg
”Jag blir så sne’ av att vara magsjuk! Fy f-n!”

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s