Yo Adriiiiaaaan!

Idag var det dags för ett (halvt) MMA pass på KC. Rambofrugan har ju sin crawl att sköta. Men, 45 min sluggfest är trots all bättre än ingen sluggfest.

Bäste Maestro Ohlsson höll i passet idag. Det jag han med var boxning, vilket är bra för mig att nöta. Är fortfarande alldeles för långsam och ensidig i nävarna. Körde med lite ökande intensitet tills jag stötte på herr Axel.
Och då menar jag inte en anatomisk kroppsdel, utan bäste Axel som i helgen gick match i shootfighting. Som han såklart vann! Herr Axel och jag har en förmåga att trigga varandra, fast på ett bra sätt.
Det slutade kort och gott med en 4 min sluggfest a la Rocky 4. Dock ska det tilläggas att Axel slogs likt Ivan Drago, med teknik. Jag köttade mest. Det smällde fint, kan jag säga. Hatten av för herrn, trots att han är från Kisa.

Imorgon bitti hoppas jag hinna med ett benpass på gymmet, innan Rambofrugan drar till huvudstaden.

Här ser ni Ivan (Axel) vinna.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Yo Adriiiiaaaan!

  1. Lotta skriver:

    Alltså för en heeelt oinvigd låter det… väldigt annorlunda.
    Jag är imponerad. Jag skulle inte klara av 30 sek med mitt humör. Nån gång ska jag försöka våga titta när det visas på tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s