Trots mina barnhänder

Körde jag pass imorse.
Två hantels thrusters a 22 kg 20-15-10-5 reps.
Och efter det mina fina vänner burpeesarna. Fick påbackning av en s.k vän som tyckte jag borde redovisa tid och liknande kring detta. Det ska jag göra. När min tid blir så bra att jag vågar skriva den. Just nu ligger jag kring 9 minuterssträcket, vilket väl får anses tämligen värdelöst.

Ska skruva upp tempot snart. Gör dem just nu i 10 st intervaller med lite vila emellan. Eftersom jag kör dem nästan uteslutande i angränsning till styrkepassen blir tiden nog lite lidande av ömma muskler. Bara att kötta. Runt 5-6 min ska väl inte vara omöjligt?

I övrigt vill jag tipsa om dokumentären ”Själen är större än världen” som handlar om vår tuffaste idrottsman någonsin, Ricky Bruch. Sjukt grym kille, som verkligen var stark som en oxe/björn/biffgris.
Alltid bra med inspiration.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s