Påfyllning!

20120317-172623.jpg

Fick hem en låda från gymgrossisten igår. Alltid kul, och alltid lite som julafton. Hittade ett bra erbjudande på ett paket med protein och BCAA som hade schyst pris ( se här). Bortse från att det är en dam på bilden, för det här paketet funkar även bra för dig som är en dude!

Jag gillar skarpt Olimps tillskott! Bra kvalitet och alltid bra smak. Ice coffee på proteinet smakar godis! Jag tog apelsinsmak på aminosyrorna, och det smakade precis som saft. Eftersom det blir mkt träning just nu så är BCAA:n perfekt, för återhämtning och fokus. Loves it! In och beställ vetja!

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s