Korv utan ketchup och senap

En helt ok träningsvecka hittills. Igår körde jag ett riktigt jobbigt pass med thrusters och chins. Blev grodperspektiv efteråt, var tvungen att sitta på golvet en stund.

Men. Men! Jag får ju inte slåss! Rambofrugan är på turné med jobbet, vilket gör att jag denna vecka inte får kramas eller få stryk av pojkarna på KC. Jag skulle verkligen behöva det. Min teknik, mitt allting behöver slipas. Nåväl. Bara att bita ihop och sikta på nästa vecka. Har dessutom börjat kika på ett komplement till MMAn och BJJ:n. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag och dottern leka med Kitty-huset! Hardcore!

20120330-094353.jpg
Här hamnade jag efter passet…

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s