Masspsykosen som kommer råda vid apokalypsen

Dags att gå vidare i skolan kring zombieapokalypsen. Sist, för allt för länge sedan, redde vi bland annat ut att Motala bör undvikas till varje pris. ( Kommer du inte ihåg? Se här!)

Så låt säga att du lyckats ta dig och familjen ut till en stuga på landet. Barrikaderat dig, storhandlat på maxi och skickat in deklarationen. Du har vapen och mat. Någon enstaka zombie har dykt upp, men alltid ensam. Inga problem. Eller hur? Wrong! För eftersom folk, även du och jag agerar puckat och tar förhastade beslut då grannen försöker äta din katt, har du med säkerhet plockat upp folk på vägen till säkerheten. En snäll tant, en liten tjej,något skräckslaget par och en snubbe. Du ville ju vara vara snäll, right?

20120401-185814.jpg
”Får jag följa med? Snääälla?! Jag kan baka bullar!”

Det var dumt gjort. För nu är ni ett antal i den där stugan. Och du känner inte Agda, Hans och hans flickvän Greta, Lilla Tuva eller Benke. Med andra ord: skiten kommer träffa fläkten. Big time. För folk tenderar att bli lite lustiga när de vet att de kan få sluta dagen som zombiekrubb. Det är en lika jobbig tanke för dem som för en sverigedemokrat att föreställa sig ett liv utan bidrag. Hemska tanke.

Vilket kommer leda till att följande personligheter kikar fram:
Benke: är alfahannen. Han har minsann militär kunskap (sett ”Band of Brothers”). Han har bredvid detta faktiskt skyttetränat extremt mycket (Counterstrike). Problemet med Benke är att han för eller senare kommer flippa. Detta kan starkt härledas till bristen på steroider i skogen. Han kommer således försöka döda dig. Men, frukta inte. Trots att Benke säger sig ha svart bälte i MMA, så har han bara sett UFC på tv. Du skjuter honom enklast genom att säga ”Örru, Benke, jag tror jag såg en påse med gainer där ute!” Benke kommer då, likt Disneys Bambi, dansa ut genom dörren. Då passar du på att testskjuta ditt armborst. Enkel match.

20120401-191150.jpg
Den ligger där ute Benke!

Tanten kommer bli ditt nästa problem. För har du inte turen att ha hittat en tant som är en av få överlevande lottor sen finska vinterkriget, lär hon inte tillföra din grupp så mycket. Om du inte med tillföra menar att gnälla över att pensionen är försenad, att det inte går att lyssna på ”Melodikrysset” på radion längre, tack vare alla nödsändningar. Gillar du sånt kommer tanten tillföra mängder med gnäll. Dock kan det vara trixigare att eutanisera en tant. Mycket tack vare att de är sluga, efter att ha levt ett långt bittert liv. En grej som dock alltid funkar är att locka med en kändis. Tanter är hemskt svaga för charmerande gubbar. Så ta exempel ett, med Benke, och byt ut gainer:n mot valfri semi-folkkär-artist.

20120401-191950.jpg
”Agda! Du kommer inte tro det! Lasse Berghagen är där ute! Och han frågar efter dig!
”Undan med sig pojk, jag ska ut! Lasse! Lasse! Kan du signera mina stödstrumpor?!”

20120401-192128.jpg
Och så var vi ett st tant mindre.

Nästa gång går vi vidare med paret och den mystiska lilla tjejen. Och där hjälper ingen Lasse Berghagen.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Masspsykosen som kommer råda vid apokalypsen

  1. Martin skriver:

    Frågan är om zombies kan simma? Oavsett om de inte kan detta, så gissar jag att de kan ”andas” under vatten, då jag antar att de inte andas överhuvudtaget? Och innebär detta då att det faktiskt skulle kunna finnas ”vattenlevande” zombies som vandrar på sjö- och flod- bottnarna för att ta sig fram? Viktiga frågor som jag förväntar mig att du kan svara på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s