Fortsättning av masspsykosen

Ska börja min fortsättning med att svara på en fråga. Martin undrade nämligen i det förra inlägget om zombier kan simma?

Nej det kan de inte. De kan överhuvudtaget inte göra något som kräver lite förfinad motorik. Således kan de inte simma, öppna dörrar ( medvetet) eller spela Bingolotto. Men, innan alla Gotlänningar drar en lättnadens suck bakom sin ringmur och återgår till att spela Keno, måste jag göra er besvikna. Även om zombier inte kan simma, så behöver de inte luft. De går helt sonika på botten. Att gömma sig på en ö är alltså ingen garanti för överlevnad.

20120403-213239.jpg
Inte ens Keno-land går säkert

På tal om överlevnad då. Vad hade vi kvar i gänget sedan vi likviderat tant och biff? Just det, ett par och en mystisk liten flicka. Bäst är att börja med paret, eftersom att de nog skulle opponera sig mot mord på minderårig. Just idag hade du extra tur. För ditt upplockade par är nämligen…hur ska vi uttrycka oss? Matglada. Nöjda med livet. Finsmakare. (Tjockisar).

Problemen blir då extremt fler. Dina ”vänner” tar upp mkt plats, de äter mer än ni andra och blir extremt sura om de inte får snacks varannan timme. Således inga du vill ha i huset. Man skulle kunna tro att det räcker med att slänga ut en chipspåse genom fönstret och sen upprepa det som skedde med tant och biff. Tyvärr är dessa individer vad man brukar kalla ”Amerika-feta”. Skjut du för all del med armborstet. Pilen kommer bara sätta sig i späcket och vips har du en ursinnig heffaklump på halsen.

20120404-074013.jpg
”Tjuhoo nu ska här ätas chips!”

Istället säger du att ni ska proviantera. Detta kommer direkt att väcka tjockisen ur sin sockerdvala. Båda kommer gladeligen följa med dig in till staden. Så fort de kliver ur bilen,burnar du därifrån. De kommer aldrig orka gå tillbaka till ditt hus och zombierna kommer vara upptagna minst ett dygn med att äta upp kaskeloterna.

20120404-074447.jpg

Kvar då bara den lilla flickan. Det tar vi nästa gång. Betydligt knepigare än man kan tro.
Ikväll hoppas jag på slagsmål och kramkalas. Har varit sjuk ett tag, så det kryper i kroppen.

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s