Sluggfest

Imorse hade jag lite feber. Men fuck that att jag tänker låta min kropp bestämma! Tvingade mig ned till KC. Kroppen kändes bra. I 1 minut. Sen var jag helt slut. Fick bryta en kvart tidigare, svårt att slåss med dimsyn. Stor tumme upp ändå för idag. Sparring, lite sparring och så mer sparring. Gött! Farbror Stefan och herr Cederröv passade på att boxa lite extra på mig. Det känns nu. Tack för det.

20120404-220511.jpg

20120404-220522.jpg
Ögongodis från kramkalas.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sluggfest

  1. Martina skriver:

    Ajabaja! Träna med feber är big nono! Krya på sig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s