Grejen jag talat om

20120417-142520.jpg

Så har boken jag beställt kommit. Det var det här programmet jag körde med
min svåger, då mina händer var blåa. Kopplat till vad jag skrivit om vikten av variation och motivation så ska jag alltså lägga om träningen lite. Crossfit football:en får vila ett tag. Istället kör jag efter detta i tolv veckor. Jag kommer skriva om upplägget och själva träningen mer utförligt allt eftersom. Kort kan det dock sammanfattas som ett extremt hypertrofi program, som endast körs tre gånger i veckan p ga träningstyngden. Programmet bygger på mellan 4-6 övningar med 5 reps av varje som alla körs innan kloten sätts ned. Bra för greppet med andra ord. Allt eftersom veckorna går ökar övningar och set, samtidigt som vilotiden krymper.

Har stora förväntningar på detta. Första passet ikväll!
Kör hårt!

Uppdatering: boken finns att beställa på Kettlebellcenter.com

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Grejen jag talat om

  1. Martin skriver:

    Ska bli intressant att följa!

  2. Martina skriver:

    Spännande! Ska bli kul att följa! Kör hårt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s