Det här har inget med träning att göra.

Jag kan nog inte säga att jag var mobbad som liten. Men vissa stunder av min skoltid var jag utfryst. Jag var ganska tjock, inte bra på idrott blev vald sist på gympan osv. Men när jag under högstadietiden började träna Kung Fu ändrades det där. Bättre självförtroende och en slankare kropp gjorde mycket. Men jag minns också hur rädd jag ibland var i skolan. Hur obehagligt det var att känna sig så hjälplös. Att kallas för tjockis.
Kampaporten förändrade mycket av det där. För det är jag evigt tacksam.

Därför blir jag mycket glad när jag ser förebilder som Georges S:t Pierre bedriva förebyggande arbete mot just mobbing. När de står upp och berättar om sin egen, ofta svåra, barndoms/ungdomstid. Även Bas Rutten gör detta. Ännu en god sak som MMA bidrar med till samhället.
Kika här för att komma till GSPs hemsida. Och stöd svenska organisationer så som BRIS och Friends. För även små bidrag gör stor skillnad!
Bekämpa mobbing!

Kör hårt!

20120420-150504.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s