Comeback!

Idag blev det kramkalas! Som jag har längtat! Ping-pong sparring följt av medelhård sparring med tunna handskar. Och det gick, trots min frånvaro, ganska ok. Timingen satt inte riktigt, men flåset och orken funkade fint!
Fick dock gå av lite tidigare. Fick en saftig frontspark rakt i juvelerna. Ingens fel, sådant som händer. Inte så skönt dock.

20120428-201939.jpg

Kettlebell musclen har också flutit på. Ny vikt den här veckan. Axlar och händer får sig en rejäl omgång. Bra skit.

Vill bara runda av med den där historien om pensionären som gick på ministerfesten (kika här), trots att hon aldrig någonsin kommit i närheten av att vara minister. Föreställer mig att tanten öppnade kuvertet hemma vid köksbordet, samtidigt som hon lyssnade på melodikrysset. Eftersom hon inte omnämnts någonstans som vare sig senil eller dement, måste hon direkt ha fattat att inbjudan var fel. Jag menar, det lär ju ha funnits logotyper och sånt på brevet. Plus att avsändaren var Lena Ek- Miljöminister. Men det sket tanten i. Hon tänkte bara:
-fuck that shit, gratis mat och vin, jag kraschar partyt!

Hatten av för henne! Vilken rebell! Åker dit, käkar gott och drar sen hem till Sumpan igen. Säkert småfull och leende på bussen.
I love it!

20120428-202857.jpg
Längst ut, nederst till höger sitter hon. Margareta Winberg- inte föredetta minister. Lika mycket rebell som Chael Sonnen. Like a boss! Veckans rebell!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s