Menige Kräkssoldat anmäler sig för tjänstgöring!

Nu var det sjukstuga här. Igen. Det är ju så när man har barn. Minstingen kräktes hela natten i tisdags. Blev många vändor tvätt och bad. Han lyckades dessutom köra en kaskadspya på mina ben, precis som donnan i Exorcisten, när hon spydde ned Max von Sydow.

20120504-121248.jpg
Neeej! Inte mer kräks nu!

Alla som har barn som har kräkts känner igen sig i bilden ovan. För när barn får någon kräksåkomma ligger man som förälder på helspänn hela natten. Likt en soldat i skyttegrav. Minsta ljud får dig att haja till! ” Vad var det där? Ett host?! Shit! Kräks på gång!” Och så springer man med hink.
Falskt alarm.
Lägger sig och halvsover tio minuter. Sen:
Host! Host! Blääääärff

Vilket sedan leder till att man i skydd av mörkret måste bädda rent en dubbelsäng. Utan att väcka det andra barnet. Samtidigt som barn nummer ett, det med blärfet, förmodligen måste tvättas. Mot sin vilja. De nedsplattrade sängkläderna måste också tvättas. Ut med extratäcken och kuddar från längst inne i garderoben. Allt i kompakt mörker. Med risk för livet, då galgar och annat mys letar sig in i ögongloben och försöker spetsa ur hjärnan på dig.

Efter en timme är man klar. Lägger sig på helspänn igen. Tänker, likt soldaten, måtte det vara lugnt nu. Ber till Gud, Allah och Hare krishna att man ska få sova lite. Kom igen? Jag lovar att offra ett lamm till er ära? Inte det? Om man skulle ta och snacka lite med den där Lucifer då?
Host! Host! Blääääärff!

Så var det dags igen. Samtidigt börjar man fundera över smittrisken? Hur många ska få det den här gången? Känner jag mig inte lite lustig i magen? Och varför hostar barn nr 2 så lustigt nu då?
Host! Host! Blääääääärff!

Vem sa att småbarnsföräldrar har det
bara bra?

Kör hårt och torka kräks!

20120504-122328.jpg
Skyttevärn, där, där och där! Och torka upp det där kräkset!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s