Filmtajm

Så. Dags för veckans värsta dag. Heavy pass i kettlebell muscle:en. V4 är ju intressant för att vilan sänks med 30 sek. Så 90 sek mellan setten. 4 set. Den uppmärksamma ser nedan, i den gnistrande videon, lika efterlängtad som ”Avengers”, att jag har två olika stora klot. (Ett 16 kgs och ett 20 kgs, för den mycket nyfikne).

Innan någon tror att alla slag mot huvudet gjort mig sinnesslö så ska jag berätta att mitt gym med två klot av samma vikt idag stängde klockan 1800. Därav fick jag gå till det mindre begåvade gymmet, som bara har ett av varje klot. Detta i sig kan härledas till att mina små troll har varit sjuka, så hela träningsveckan har förskjutits. Nästa vecka hoppas jag på normal rutin, med ett klot av samma vikt i varje näve.

Nog tjatat. Poppa lite popcorn och njut nu av spektaklet nedan.

Kör hårt!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s