Jag och mina kulor

Då var det dags igen. Idag: kettlebell muscle vecka 5 det lätta passet. Men med 6 st set, med bara 75 sek vila emellan, så var det inte så lätt.

Bet ihop och körde ändå 8st 30 sek intervaller löpning efteråt, med 30 sek vila mellan. Mådde inte godis efter det precis. Imorgon förmodligen vilodag, inför veckans sista pass: heavy. Fy för den lede! Uttrycket fear your workout har sällan känts så passande som under denna period.

Kör hårt!

20120517-190732.jpg
Idag dumpade jag min annars så trogna under armour t-shirt för denna juvel! Bara KC-wear som kan konkurrera med UA. Nästa vecka hoppas jag på minst tre pass kramkalas, då jag är ledig en vecka innan sommarschemat drar igång på akuten

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag och mina kulor

  1. Martina skriver:

    Kommer gå lätt som en plätt!! Heja heja 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s