Sommaren och förstörd motivation

Vi spinner vidare på det här med sommaren. Även om den just nu verkar ha bestämt sig för att jävlas med oss, bara för att vi förstör klimatet. Dags att skynda på den globala uppvärmningen! Se så, ut och starta bilen och låt den stå på tomgång medan du läser detta. Lägg ur växeln och lägg en tegelsten på gasen också, så lär sommaren 2013 bli varm och gosig!

20120609-125105.jpg

Så du har tappat motivationen? Du vill hellre lyssna på Sven-Ingvars och dricka Pripps Blå? Jag fattar. Men du vill samtidigt se ut som Hulken? Då är det dags att tänka om. Nedan, lite tips för motivation när den tryter som allra mest:

• Musik! Se till att ha schysta låtar i din musikspelare. Forskning har faktiskt visat att rätt sorts musik kan höja din prestationsförmåga! ( kolla här. )Till detta räknas dock FAN inte Justin Bieber. Tips? Metallica, Maiden, AC/DC.

• Intervaller! Det bästa för snabba resultat! Istället för, låt
oss säga, 45 minuter på orbitreken, med en tidning framför dig. Det är förresten inte cardio. Något är det, men inte cardio. Exempel? Tio snabba ( så snabbt du kan och orkar) på löpbandet. Spring 30 sek, vila 30. Ger snabbt resultat och bättre motivation!

20120609-133550.jpg

Prestationshöjare. Och då talar jag inte om ryssfemmor. Men någon schyst PWO kan faktiskt göra underverk dagar som träningen känns tung. Exempel? Kolla här! Riktigt bra och effektiv! Tycker du sådant där är otäckt? Drick då två koppar starkt kaffe direkt innan träning. Funkar det med.

Videoklipp. Bra grej för att höja motivationen. Går med fördel att göra medan punkten här ovan utförs. Vad som motiverar just dig får du ta reda på själv. Jag brukar personligen titta på klipp så som de här:

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s