Kniiiip!

Imorse var det dags för kulor igen. Lätta passet vecka elva. Jag tog fram en gammal PWO som stod och skräpade i skåpet. Glad i hågen hällde jag i mig den. Jag tyckte att magen brummade lite, men valde att bortse ifrån det faktumet. Big. Misstake.

20120629-222201.jpg
Inte min PWO. Men samma färg. Djävulska as.

Redan efter ett varv med kulorna var magen i uppror. Efter det sjätte och sista var jag övertygad om att jag snart skulle behöva föda Satans avkomma. Ur min, i mitt eget tycke, välsvarvade persika till rumpa.
Dock lugnade sig alien:en ( blir det så i bestämd form?) i min mage. Nöjd med detta faktum slängde jag mig upp på löpbandet, för 8 intervaller a 30 sek på 17km/h med 30 sek vila emellan varje spurt.
Vilket visade sig vara precis så dumt som det låter. Episkt dumt.

20120629-222735.jpg

Alien:en var tillbaka, med dubbel styrka. Det var en intressant kombination av träning, att kämpa med trötta muskler från kulorna, mjölksyra i från löpningen samt att samtidigt knipa för kung och fosterland.
Det hela slutade dock lyckligt. Men jag har nog sällan varit så nära att göra en Tim Sylvia i vuxen ålder.
Så, ett sista råd till er alla:

Kniiiiip!

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s