Nya moves!

Hej kompisar!

Det blev minsann lite box och latjo nu ikväll. Jag och Pierre körde först ett par ronder boxningssparring, följt av lite taktiksnack. Fick en hel del värdefulla tips att tänka på, eftersom jag är kort, men väger förhållandevis tungt. Detta leder ju oundvikligt till att de flesta jag har i min viktklass har längre reach än mina T-Rex armar. Pierre gav mig också ett schyst move, som nog kan bli en favorit!
Vi avslutade med lite submission. Helt klart ett godkänt pass!

20120717-225031.jpg
Såhär suddig blir man av submission

Pierre har förresten en bra blogg, check it out!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s