Att lyfta 3 ton

Igår morse drog jag av den här gamla godingen:

En life-saver när man har dåligt om tid. Något jag skulle rekommendera till alla som säger att en kvart på gymmet inte räcker. Prova den här först, och säg sen att du inte har fått en bra genomkörare!

Nu på kvällen idag blev det ett lättare crossfit football pass. 2 squats i minuten (100 kg) följt av explosiva upphopp resten av tiden. I 15 min. Lagom och fint. Om min huvudräkning stämmer har jag då lyft 3 ton. Om det i sig betyder att jag kan lyfta en större jeep, bara jag får en kvart på mig, låter jag vara osagt. Nu- skalla kudden.

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s