Vad f-n har du på dig?

Jag vill börja med att understryka att jag är väldigt tolerant när det kommer till hur folk klär sig på gymmet. Jag bryr mig egentligen inte alls. Bara folk kommer dit och gör det de ska så tycker jag det är lysande.
Men!
Men, det finns fan undantag!

Igår gick jag lyckligt ovetande till gymmet för att genomföra ett mysigt pass. Glad i hågen stegade jag in till de fria vikterna. Där stod han. Vi kan kalla honom loafers-mannen. För det var det första jag lade märke till. Att snubben hade vita loafers på sig. Jag lät min allt mer förvånade blick glida uppåt från de skinande skinnskorna, och vad tror du jag fick se?

Solglasögon! Loafers-mannen hade alltså toppat sina nya skor med ett par solbrillor! Det finns få, för att inte säga jävligt få ,som kommer undan med solbrillor inomhus. Och loafers-mannen var definitivt inte en av dem. I övrigt var han normalt gymklädd. Shorts och linne. Huuuur resonerade han där?! Vad fick honom att tänka att ”Loafers är snyggt! Solbrillor är coolt! Jag kör på det till gymmet idag!”. Sällan har jag sett något så märkligt!

Chockad tog jag ändå tag i min egen träning, medan killen med de mörka solglasögonen enträget köttade biceps. Det var för övrigt den enda muskelgruppen han körde, under hela sitt 10 min pass.

Jag köttade själv 12-9-6-3 repetioner av bänkpress (100 kg) och chins med extra vikt (10kg). Hade laddat rejält med BCAA och Musclepharms Assault PWO innan. Passet gick lysande. Det kan också ha berott på min lätt förhöjda aggressivitet över loafers/solbrille-mannen. Världens pump fick jag iaf!

Som sitsen vill jag bara tillägga att det nog bara är Arnold själv som kommer undan med brillor på gymmet. Han, och så kanske Bruce Springsteen. Om ni har andra alternativ, förmedla dem gärna!

20120812-072803.jpg

20120812-072812.jpg
Passet till ära i röd Bas Rutten t-shirt. Loafers-mannen hade tyvärr redan hunnit fly när jag tog bilden. Förmodligen för att flexa sina biceps i spegeln

Kör hårt! (men fan utan loafers!)

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vad f-n har du på dig?

  1. Perre skriver:

    Kanske jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s