Det här med sömn

…har ju de senaste åren varit en bristvara. Små barn sover som bekant inte överdrivet mycket. Detta har dock börjat ändras. Nu får jag och rambomorsan oftast sova hela nätterna. Detta faktum är bra både för återhämtning och psykiskt välmående.

Inatt gjorde dock katten allt för att jag inte skulle få min skönhetssömn. Först, runt midnatt, började kreaturet leka med en kattleksak. Som rasslade mer än en arg skallerorm. Efter att ha försökt ignorera detta i tio minuters tid gick (flög) jag från min viloplats och lyfte vackert undan leksaken.
Sen tog det mig minst en halvtimme att somna om.

Sen tyckte katten att det var dags för rond två. Den hade, till sin egen stora glädje, funnit en gummisnodd. Som den gärna drog klorna i. Över parketten. Efter att i fem minuter övervägt att låta innekatten bli utekatt (permanent) eller berätta sagan om Pelle Svanslös för den, sådär i lite avskräckande syfte, gick (rusade) jag upp.
Bort med gummisnodden!
Sen tog det fan en timme innan jag somnade.

Nu på morgonen ligger katten och sover gott på vardagsrumsmattan. Jag tror till och med att jag hörde den snarka förut.
Nu är det f-n krig!

20120823-073052.jpg
Får man inte sova så finns det alltid kemiska substanser som kan hjälpa.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s