Pesten härjar!

Jag är så sur just nu. Träningsuppehåll i en vecka nu. Halsen bra, men näsan rinner som en kran. Detta gör mig arg, likt Hulken eller pensionärer när de måste betala skatt. Jag vill dra igång säsongens MMA! Mitt i all denna frustration ramlade jag dock över detta klipp. Då fick jag perspektiv.

20120911-065037.jpg
Nya handskar. Än så länge oinvigda.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s