Störande ljud

Innan jag glömmer: KC hade tre matcher i shoot i helgen. Skörden blev två vinster och en icke-vinst. Bra jobbat gänget!

Jag har upptäckt en otäck sida hos mig själv. En som är lika skrämmande som Jack Nicholson själv. Och nej, detta har inte med det faktum att jag bara sovit fyra timmar inatt, att göra. För det händer varje kväll. Att den otäcka sidan dyker upp, alltså.

Jag vet inte om en IPhone var elak mot mig när jag var liten. Om den knuffade mig, tog mitt lördagsgodis eller punkade min cykel. Och att det är därifrån hatet härstammar.
Men.
Men!
Precis innan jag ska sova, och kopplar in tingesten till laddning, och den ger ifrån sig det där lätet. Då…då vill jag kasta skiten i väggen. Bara då och under ca 2 sek. Varför är det så? Jag måste varje gång lägga band på mig för att inte krossa luren med handen. Den högst stenåldersmässiga feelingen infinner sig dessutom bara då, alltid då jag hör ljudet. Pavlos hundar, någon?

Kanske har jag fått för mkt smäll mot huvudet. Kanske är jag bara trött? Men jag fruktar att telefonen kommer få en flygtur inom en snar framtid. Det ska nog lära den att ge fan i att pipa (och ta mitt godis!).

Kör hårt!

20121023-164123.jpg
Silence is golden, din mistlur!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s