Det är både bra och dåligt, kan man säga

Eftersom Rambofrugan skulle till huvudstaden idag var tanken igår att kliva upp tidigt för att riva av ett pass bröst/tricep på gymmet.

Det gick sådär. Försov mig, och vaknade 7 min innan jag tänkt mig vara på gymmet. Lekte för en minut med tanken att ligga kvar och snooza. Men så kom jag på mig själv med att försöka lata sig. Därför studsade jag upp och drog i mig en sådan här:

20121122-065359.jpg
Motsvarar ca 3 koppar kaffe. Drack den på 4 min. Helvete vad den tog.

Pigg som en sådan där lärka (har aldrig sett en lärka som verkar pigg ska dock sägas), körde jag sen loss på gymmet. Hantelpress varvat med flyes med hantlar för pecsen, för att sedan köra dips och cable-pressdown för triceps. Allt i superset.

Sedan skulle jag köra intervaller på löpbandet. 8 x 30 sek på 17 km/h. Kände dock direkt att kroppen fortfarande var i sängen på den fronten. Dessutom valde min mp3-spelare att ladda ur just då med. Och är det något jag hatar att göra, så är det cardio utan att få slå någon på käften, eller utan musik. Därför blev det bara 6 st intervaller.
Får vara nöjd med det.

Det där med MMAfarsan undrar ni nu? Han slåss ju aldrig! Nej. Det är sant. Det är för att rambofrugan just nu är i Sthlm två-tre dagar i veckan. Sent. Plus att farsan jobbar en kväll i veckan. Alltså försvinner tid för alla kvällspass. Till december ska dock detta ändras. Skönt. Har dessutom tänkt mig att gå en match i shoot innan nästa sommar, så det behövs.

Nu: aminosyror!

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s