Sista dagen på jorden

Hollywood gjorde ju en film för tre år sedan. 2012 hette den, precis som det lilla året vi har nu. Den handlade ju kort och gott om att hela jorden rämnar och att bara John Cusack och några till klarar sig. Jag ryser fan av bara tanken att behöva dela den lilla jord som finns kvar med Cusack.

20121221-055335.jpg
Dessutom utsedd av NASA till den mest orealistiska filmen genom tiderna. Bra skit.

Så tack vare detta elände tror folk att jorden idag går under. Det är alltså John Cusacks fel. Den jäveln. Själv har jag levt lite domedagsaktigt här hemma de senaste dagarna. Har varit rejält sjuk, med både feber, halsont och zombievirus (nej). Eftersom Cusack har sagt att vi ska dö och jag kände mig döende kom jag till att fundera över 2013. Inte som titel på en uppföljare till 2012, utan istället då för att formulera mål för året.

20121221-060206.jpg
Inte ett ord till om undergången, du din jag-har-inte-gjort-en-bra-film-sedan-High-Fidelity!

Som någon kanske märkt har här inte slagits något på år och dagar. Detta eftersom jobb (mitt eget) har krockat med träning. Också eftersom Rambomamman befunnit sig två- till tre dagar i Stockholm. Och någon måste ju passa barnen, har jag förstått det som (rätta mig om jag har fel). Nu byter Rambomamman jobb. Vilket öppnar för en helt annan verklighet. Därför har jag tänkt såhär: nu kör vi!

Således drar jag direkt efter julhelgen igång med kramandes igen. Målet med det? Jag ska fan gå en match i shoot innan sommaren. Så. Nu är det officiellt.
Så, är du sugen på att se hur det spektaklet utvecklar sig, följ det här. Jag kan utlova fräsiga bilder, musiktips och split mellan stolar (haha. Nej. )

Så fuck you Mayakalendern och fuck you John Cusack. Nu kör vi! Hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sista dagen på jorden

  1. Martina skriver:

    Då är ju day after tomorrow bättre ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s