Tag två betala för…två.

Efter lite tystnad är jag så åter…åter. Ja. Tillbaka så att säga. Har smyg och småtränat hela jul och nyår. Bara inte rapporterat om det här. Undrar om det gilla då?
Idag smällde jag i alla fall till med två pass.

På morgonen var jag och röjde knäböj på gymmet. Skulle egentligen kört en metcon, men fastnade vid knäböjen, för det var så roligt och gick så bra. Blev djupa 5:or hela vägen upp till 140 kg, och efter det varvade jag ned med några 2:or på 150. Fett najs, som kidsen säger. Kanske.

20130106-184130.jpg
Fett najs. Säger någon så, numera?

Nu framåt kvällningen var jag i batcaven (KC) och röjde med Pierre. Det märktes att det var ett tag sedan, för min näsa fick känna att den levde. Körde i alla fall ett par ronder med tjockishandskar, följt av ett par med mmahandskar. Riktigt trevligt.
Och det får väl räknas som en godkänd dag, antar jag. Pierre har också en blogg (mycket bättre och snyggare än min), som han kanske skulle posta en video på, där vi larvar oss.
Check it out här.

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s