Man ska lyssna på kroppen!

Säger man ju alltid. Men det struntade jag i igår. Orkar inte med att missa fler pass nu, mma:n har blivit sjukt lidande av den senaste tidens oflyt med sjukdom. Så, lätt snorig och trött drog jag mig ändå till batcaven.

20130307-083647.jpg
Nananana-nananana…KC!

Värmde upp med 3 min ronder boxning x 4. Redan efter första var jag onaturligt trött, men bara att bita ihop. Efter det 2 min ronder med att bara jobba med främre handen. Svårt, men bra för att utveckla guarden.
Sen teknik för att ta sig upp från mattan då du har motståndaren i din guard. Riktigt bra!

Efter det sparring, men då valde jag att gå av. Blev alltså en timme totalt. Alltid något, och ett riktigt bra upplagt pass!

20130307-084225.jpg

20130307-084236.jpg

Kör hårt!

Det här inlägget postades i MMA och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s