Gårdagens kuliga pass

Körde kettlebell muscle heavy v 5. Som bestod av:

5 varv, med 90 sek vila emellan

5 X clean

5 X Military press

5 X Front squat

5 X Push press

5 X Front squat

Allt utföres med två vidriga 20 kgs klot. Och det här var första passet jag tänkte: jag ger upp. Det går fan inte. Näst sista sett:et var så sjukt jobbigt att jag på riktigt trodde jag skulle spy. Inte sådär som man bara säger. Utan på riktigt. Exorcistenspya, liksom. Men det är märkligt med kroppen. Den skrek nej, men huvudet sa bara: fuck you! Vi ska köttade igenom hela det här programmet utan att tappa EN ENDA JÄVLA REP! Vi ska inte sätta ned!

Och sagt och gjort. Jag körde sista varvet, utan att bryta. Att jag sen låg på golvet i fem inuter efteråt, övertygade om att jag skulle dö. Det. Det är en helt annan femma. Idag: ännu mera Bas Rutten boxning! Yiha!

En röst som förresten ekade i mitt huvud, inför sista sett:et, var den här snubbens. Jäklar vad motivationshöjande!

20130316-084512.jpg
Här ligger jag. Som en blöt fläck. Men jag tar ändå en bild…Människan är en märklig varelse.

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s