Man får inte duscha hur som helst!

Idag klarade jag mig med nöd och näppe genom kettlebell muscle, medium v 9. Chainsen (att två övningar vävs samman och görs omlott) tar verkligen musten ur mig. Fortfarande obrutet dock! Och ryggtavlan växer som ett ogräs.

Efteråt blev jag lite svettig. Jag blir det ibland. Och då tänkte jag duscha. Jag brukar som regel låta duschen rinna lite innan jag kliver in. Kalla mig galen, men jag tycker inte om att först få en iskall stråle vatten på mig, innan varmvattnet. Annat är det med Rambofrugan. Hon kliver bara rakt in.

Hur eller hur.

Jag gjorde som vanligt, drog på vattnet och klev ur duschen. Äldsta barnet tittar då på mig (ja, hon satt och hetsade mig att bli färdig. Vi skulle till leksaksaffären nämligen.) och utbrister:

-”Men pappa! Du får inte duscha med kalsongerna på!”

Vet inte vad jag tycker om det här. Alla i den här familjen ger mig order…

Kör hårt!

Det här inlägget postades i Dravel, Kettlebell Muscle och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Man får inte duscha hur som helst!

  1. soslivet skriver:

    Just say no!

    Min man brukar hävda att det är han som bestämmer här hemma. Jo tjena…. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s