Börjar drilla för longcycle

Drog i gång idag med att känna på longcycle. För er eminenta människor som inte känner till detta plågoris, så består det av clean n jerk. Oftast i tio minuter. Finns även i fem. Sen är det enkelt. Gör så många du orkar, utan att ställa ned kloten, på tio min.

Drillade ”bara” 5 st 1 min intervaller med 1 min vila emellan, med 24 kgs kloten. Detta för att kroppen ska få vänja sig. Måste även tänka på att kettlebell muscle programmet jag kör drar mycket energi. Svår balansgång. Kul, men jävligt jobbigt.

Fyller på kroppen med lite Anabolic Bolt ifrån Gymgrossisten. Jag som har svårt att käka ordentligt efter passen älskar den där burken. Perfekt blandning av protein, kolhydrater och kreatin. Har märkt stor skillnad i återhämtning sedan jag började med den. Spring och köp!

Nu: kontrastdusch
Senare: mat
Ännu lite senare : spikmatta
Senast: skalla kudde

Bilder från idag finns förresten på Instagram. @mmafarsan

Kör hårt!

Det här inlägget postades i träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s