Det är ingen picknick, detta här

Igår var det dags för heavy v 2, med mina fina gröna 24 kgs klot. Gick och fasade en halvtimme innan, och försökte komma på ursäkter för att slippa.
Ja.

Även jag har sådana dagar. Laddade på med lite kreatin och Xtend, från gymgrossisten. I mitt tycke den bästa BCAA produkten på marknaden. Bra smaker (har provat watermelon, green apple och grape escape, alla har smakat bra) och en rejäl energiskjuts! Fungerar bra som enkel PWO!

Efter påladdning och mer ångest så körde jag:

5 x clean
5 x military press
5 x front squat
5 x push-press
5 x front squat

4 varv. 120 sek vila emellan. Just kombination front squat med push-press sög riktigt musten ur bål och underarmar de sista två varven.

Idag är jag inte alls så mör som jag trodde jag skulle vara, vilket jag faktiskt tror beror på Anabolic Bolt:en. Ända sedan jag började ta den för två veckor sedan har kroppen återhämtat sig något sinnessjukt bra. Blir att köpa en ny snart. Helt klart den bästa post-workout produkten jag testat!

Idag får vi se vad jag hittar på för att plåga kroppen med.

Kör hårt!

20130602-081617.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Kettlebell Muscle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s