7 saker jag lärt mig under mina år som träningstok

1.Våga Vila! Om du inte känner att kroppen behöver vila någon dag i veckan, då tränar du inte tillräckligt hårt! Minst en dag i veckan ska du känna dig som en kortisonsvullen Marie Fredriksson under cancerbehandling, och inte vilja tänka på något annat än att vila. Våga vila för fan, och var stolt över vilodagen. Du har (förhoppningsvis) förtjänat den!

2. Kolhydrater! Ni som ibland hittar hit med jämna mellanrum vet att jag är en stark förespråkare av kolhydrater. LCHF är inte bra för er som tränar hårt. Punkt! Därmed inte sagt att du ska vräka i dig chips och glass som om apokalypsen är nära. Nej, rätt kolhydrater på rätt tidpunkt!

3. Proteinet är din vän! Och det ska helst komma ifrån något som någon gång har haft ett ansikte. Och en mamma. Ja, jag dissar hampa och sojaprotein. Varför? Därför att det inte är fullvärdigt protein.

4. Sova är grejen! Alla vi som har barn vet att det här är en bristvara. Men det är också då kroppen regenererar sig.Så är du seriös med din träning, stäng av teven och gå och lägg dig. Stäng särskilt av om det är det där jävla Game Of Thrones. Alla som man fäster sig vid bara dör ändå!

5.  Var konsekvent i din träning! När du börjat med ett program, håll dig då till det i ett par månader. Byt inte upplägg som en tonåring byter förälskelser. Och kombinera inte tusen olika program och dieter samtidigt. Det kommer inte ge några bra resultat att du härjar runt som ekorre på tjack.

6. Koffein är för träning vad senap och ketchup är för korven! Drick kaffe. Drick celsius. Drick Jacked fuel.Och är du en sådan där konstig jävel som inte dricker kaffe, ta då koffeintabletter. Varför? Därför att koffein höjer din skärpa och din smärtgräns vid träning. bara bra grejor, med andra ord. Och nej, te duger inte som substitut. Om du ens ställde dig den frågan, ge dig själv en lavett direkt.

7. D-Vitamin is the shit! Så ut med dig, och få en snygg bränna! Du blir piggare, immunförsvaret får en boost! Dessutom kommer träningskläderna att sitta snyggare på en solbränd kropp! och att se snygg ut när man tränar, det är nästan lika viktigt som själva träningen i sig! Kom ihåg: ”if you look good, you play good!”

 

Det här inlägget postades i träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s