Det är jättesynd om Sd

Image

 

Titta! Så synd det är om dem! De blir ju nästan mobbade! Och, se så de skriver ”Vart tog den svenska demokratin vägen?”.

Lite sådär uppfordrande. Knyter näven i fickan och nickar. ”Se här vad vi blir utfrysta!”

 

Det lilla Sd helt verkar förtränga är att de själva mobbar en hel del människor. Bara för att de råkar vara från ett annat land. Samt att de gärna vill ha en demokrati, men den ska vara väldigt modifierad. Till exempel har man lite vackert strukit det som annars är demokratins grundprincip, nämligen att alla ska behandlas lika. Det ska alla göra, tycker Sd. Sålänge man är svensk. Annars kan man behandlas lite hur som helst. Och man är verkligen inte välkommen hit. Även om man råkar komma ifrån en krigshärd. För det är viktigt med ”svenska ideal”. Att folk sedan dör, ja det är en helt annan femma. För se här, vi får inte vara med i tidningen.

 

Jag applåderar de här tidningarna. För Sd.s dravel klarar jag mig utan. Däremot kan jag dock tänka mig en byteshandel. Syrien får Jimmie, så tar vi hit någon trevlig individ, som faktiskt kan bidra till vårt samhälle. Deal?

 

Som bonus har jag dessutom plockat fram en låt, direkt riktad till Jimmie:

Puss och kram!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det är jättesynd om Sd

 1. Dödsknarkarrasistnazisten skriver:

  Snacka om att måla upp en bild som inte stämmer någonstans. Du är ute och cyklar så fel att du troligen aldrig kommer hitta hem. Jag säger inte att du är korkad, bara att du bör läsa på ordentligt innan du skriver eller öppnar munnen, risken är annars att du bara blir en sån där ryktesspridare som du faktiskt är just i detta inlägg.

  Vilka människor är det som SD mobbar, de från andra länder skriver du. Fakta: SD är det parti som har flest invandrare procentuellt i partiet. Heeeelt galet lixom, de är ju dödsknarkarrasistnazister hela bunten i blonda blåögda SD. Eller hur!

  Vilka är det som behandlas olika i SDs värld? Fakta: Inga! Alla får exakt samma förutsättningar, fixar du inte det utan begår allvarliga då straffas du. Lite hårdare. SD står nämligen på brottsoffrets sida.

  Ingen är välkommen hit? Fakta: vi ska sänka nivån till samma nivå som övriga Europa. Är det rasistiskt i din värld så flytta från Europa! SD är även det mest humana av alla partier, istället för att hjälpa ett fåtal så vill SD öka biståndet med 5 miljarder, gissa hur många vi kan hjälpa då isället för ett fåtal.

  Jag är ledsen, men du har cyklat snett och har bara en massa myter om SD att komma med. Övrigt så verkar du vara en skön snubbe.

  Hepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s