Om ni ursäktar mig, så går jag och spyr ett tag

Alltså. 

Alltså vad i helvete? Sd går fram med nästan 1 % procent i kyrkovalet. Ett inskränkt, otäckt parti, som i alla fall enligt min mening står för precis motsatsen till det kristna budskapet. Har folk blivit helt jävla tokiga? Har de helt tappat fotfästet och gått in i en masspsykos?

 

En och annan Sd:are har säkert hittat hit. Ni bröstar säkert upp er nu, och säger, i sann offerstämpel-anda att: ”Vaddå? Vi är väl ett demokratiskt parti som alla andra?! Vi har väl också rätt att säga vår mening. Dessutom finns det tidningar som m-o-b-b-a-r oss (se föregående inlägg”.

Det första jag vill säga är egentligen: håll käften. Snälla, gör bara det. För jag orkar inte med mer av era ”ledsna-hundögon-titta-under-lugg-offerstämpel-budskap”. Ni är otäcka, inskränkta rasister. Punkt.

Sen vill jag vänligen men bestämt hänvisa alla som gillar Sd, eller deras budskap att kika in här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17474299.ab. Bara som ett exempel. Är man läskunnig är det här både fasansfull och fasansfullt rolig läsning. Fasansfullt för att en riksdagsledamot stödjer ett parti som har sina tydliga rötter i nazismen. Fasansfullt roligt för att Sd:s pressekreterare är helt övertygad om att budskapet var sarkastiskt menat. Fast att nämnda riksdagsledamot bestämt hävdar motsatsen. 

 

Jisses vilken cirkus.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Om ni ursäktar mig, så går jag och spyr ett tag

 1. Joakim N skriver:

  Är du verkligen förvånad? Sverige har varit ett främlingsfientiligt land i ganska länge nu. Bara i modern tid har vi ju det illa dolda samarbetet med Nazistregimen under andra världskriget, och det faktum att många högt uppsatta svenska politiker på den tiden var uttalade nazister. Alla tåg med tyska soldater till den norska fronten, tillståndet från svenska regeringen att låta SS Totenkopf bygga en järnvägstation i norra Sverige för att frakta krigsfångar till koncentrationsläger.

  Under kalla kriget stödde ju VPK öppet kommunistregimer runt om i världen, trots att de på daglig basis begick enorma brott mot mänskligheten.

  Tidigt 90-tal röstade svenska befolkningen in Ny Demokrati, vars retorik får SD att framstå som oskyldiga lamm.

  Judeförföljelser, blandade hatbrott och vapenförsäljning till krigsförande länder har varit Sveriges mantra förr som nu. Sånt tystas hellre ned i svensk media än diskuteras ordentligt. I Sverige har det alltid varit enklare att blunda för problem än att ta tag i dem och finna en lösning. Ett bra exempel på svensk missriktad politik är att förbjuda svenska flaggan på t-shirts, och nationalsången på skolavslutningar.

  På grund av allt detta är jag förvånad att SD BARA ökade 1% i senaste kyrkovalet.

  Fint land, verkligen…

 2. dödsknarkarnazist skriver:

  Läste ditt inlägg om telefoner, jäkligt bra och tänkvärda tankar, självklart tänkte jag kolla runt och se om resten var bra. Ack så fel jag hade, det var bara en till av dessa politiskt korrekta personer vars syn på SD baseras på vad Aftonbladet, Expressen och andra tidningar skriver. Röstar på SD så i dina ögon är jag nog en av alla dessa vidriga människor med unken människosyn. Du har säkert haft ”jag gillar olika” symbolen på Facebook, utan att ens reflektera vad orden innebär. Men, du kommer i sinom tid att överväga att lägga en röst på SD framöver. Det kommer att ske när du plötsligt inser att vi inte kan ta hand om alla som vill hit, när vi har fått ökad segregation, när skatten har ökat ännu mer men vården och skolan bara blivit sämre och du undrar vart dina pengar går. Vi kan faktiskt hjälpa fler på plats, det är inte de mest utsatta som kommer hit, det är de välbärgade som har råd att betala smugglare stora summor.
  Som sagt, det kommer. Men just nu så kommer du nog bara spy lite galla över min kommentar och att tala om att jag minsann är som signaturen. Typisk Sverigedemokratisk alltså. 😉

  • mmafarsan skriver:

   Hej på dig du. Ja, jag spyr lite på den sortens åsikter du står för. Och jag mår riktigt illa av den skrämselpropaganda du och Sd lever på. Och det har jag kommit fram till själv. Utan Aftonbladets hjälp. Jag är nämligen en kritiskt tänkande individ, till skillnad från de flesta av er sverigedemokrater. Jag står nämligen för något så enkelt som att alla människor är lika värda. Vare sig man är infödd svensk, irakier eller innuit. Förstår att det sticker i dina ögon.

   Som slutkläm kan jag ju replikera med att jag hellre röstar på Kalle Anka partiet än på Sverigedemokraterna. Det förstnämnda partiet har ändå lite legitimitet.

   • dödsknarkarnazist skriver:

    Tack för ditt svar.

    Exakt vilka åsikter är det då jag står för som gör att DU får kväljningar? Intressant att DU som gillar lika värde sätter etikett på mig. Intressant.

    En annan reflektion, varför skulle jag värdera andra människor sämre bara för att de är födda i ett annat land? Jag vill begränsa invandringen, SD vill begränsa invandringen. Vem pratar om mänskligt värde förutom du som får kväljningar för att jag röstar på SD. Nej din argumentation haltar då din dubbelmoral är skyhög.

    Hur många bor i ditt hus? Hur många har du och din familj råd att försörja? Börja tänk i de banorna, tänk om vården börjar kosta pengar och du har inte råd att gå till doktorn med din dotter/son för att pengarna inte räcker. Hur många i världen är fattiga och har det tufft, hur många kan vi ta in innan det börjar bli tufft för Sverige? Hur många får plats i ditt hus?

    Har inget med hudfärg, etnicitet eller annat att göra som du verkar tro. Eller sätta epitet på mig för att jag väljer att hellre hjälpa många på plats än ett fåtal här. Vem är det egentligen som står för en unken människosyn isåfall? Du eller jag? Nej du får nog svälja din egna spya för inte är det jag.

    Ha en bra kväll.

   • mmafarsan skriver:

    Det som får det att vändas i magen på mig, förutom den här ”det är så synd om mig för alla är elaka mot oss sverigedemokrater”-attityden, är att det parti du röstar på är ett enfråge-parti. Det står för bara en sak, Nämligen den att alla är inte av lika värde, för vissa ska få vara här, medan andra inte ska få det. Och detta ska enbart grundas på om man är född här eller inte. Det om något är segregation, och så långt ifrån humanism man kan komma. Och jag betalar gladeligen skatt så att människor ifrån t ex krigshärdar ska få komma hit. Och BERIKA Sverige.

    Men. Det är ju bara jag. Jag ser inte främst till mitt eget bästa. Och det är nog där du och jag skiljer oss. Rätt markant.

 3. dödsknarkarnazist skriver:

  Men dra mig baklänges, du måste vara godheten personifierad. De pengar du tjänar ska alltså gå oavkortat till alla som är födda utomlands. Vilken empati du besitter, är det så att DU värderar dina barn exakt lika som en äldre man som du aldrig träffat. Fantastiskt!

  Roligt att du skrev att du tycker att ALLA ska ha rätten att få bo här. Inte illa, och du har säkert en riktigt bra plan för att lösa det ekonomiska. Bli statsminister för om du har den lösningen så är det bara att gratulera. Är det till att börja med ok om du tar in 5 st ensamkommande män till ditt hus, utan ersättning från staten? Eftersom alla är lika värda så kan du väl ge upp barnrummen? Eller stora sovrummet? enligt dig så borde detta gå finfint! Du har väl inte en unken människosyn som gör att goda människor får kväljningar? Ser fram emot att läsa inläggen framöver om början mot utopin i din bostad. Kan inte bli annat än en ren vinst för dig och din familj.

  Önskar dig all lycka på vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s