Någon som är sugen på muffins?

Hej på Er!

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer! Vill också tacka för feedback, både i form av beröm och kritik. Alltid kul att höra andras åsikter.

Dock verkar en del lite argare individer ha missat första stycket i mitt förra inlägg. Det som klargjorde att målet med inlägget inte var att kritisera, utan snarare få folk att reflektera.

Det verkar dessutom som om dessa individer har en väldig förkärlek för muffins. Jag trodde inte att muffins och ilska gick hand i hand, eftersom jag aldrig sett en arg person äta muffins. Jag får nog revidera den åsikten. För av alla de över 300 kommentarer jag fått så har en del varit rätt elaka. Fint så, ibland har man en dålig dag. Men, de som har varit allra argast har också uttryckt åsikter om just muffins.

”Om du nu är så jävla bra, baka muffins med ungarna då!”

Eh? Ok? Räknas smulpaj också dit? För det bakade vi igår.

”Gå tillbaka till ditt perfekta liv och baka muffins!”

”Vilken superpappa du ska vara då! Helylle! Ni bakar säkert muffins jämt också, eller hur?!”

Jag som knappt ens gillar muffins.

För att sammanfatta då: tack till alla, även ni som är arga och gillar muffins. Ni berikar bloggen!

Dock vill jag klargöra att jag rensar bort kommentarer som bara går ut på att provocera på ett elakt sätt, är direkt elaka utan finess eller är enbart dryga. Ni behöver inte hålla med mig. Men ni kan uttrycka åsikten på ett konstruktivt sätt.
På så vis får vi en bättre debatt.

Det var allt för nu. Nu ska jag baka muffins.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Någon som är sugen på muffins?

 1. Archibald skriver:

  Mina barn bakar ganska ofta och gärna muffins. Jag är inte duktig nog att delta särskilt ofta, och jag upplever faktiskt att barnen (7 och 14år) tycker det är roligare att på egen hand få ansvara för brännhet ugn, högvarvad elvisp, kladdiga ingerdienser och planering etc.

  Spännande med bakverken som genomgående tema för gestaltandet av den duktiga helylleföräldern dock 🙂 Lägg upp ett schysst recept vetja. Med blåbär 😉

  Den nya bullmamman, muffinspappan?

  Men såna ska vi ju vara nu. Gilla att laga muffins. Vara delaktiga/intresserade av heminredning, inköp av barnkläder och gardiner till sovrummet (några gånger om året).

  Inget ont i det. Givet i ett jämlikt och naturligt samhälle av idag. Självklart i min värld.

  Samtidigt ska vi fäder, också i egenskap av män, per se vara intresserade av och ansvariga för bilskötsel, snickeri, tapetsering av hemmet, planering av trädgården, osv. Sånt som i jämställdhetsdebattens tidevarv, ju fortfarande är ”karlgöra” 😀

  Vår begagnade bil tar oss (och våra barn) från A till B. Gärna med muffins i lasten. Jag ger den till nöds ny olja alltför för sällan. Den tvättas med på tok för glesa intervall. Men fungerar. Tänk, vad skulle arga snickaren säga om (att mannen har) en sån slapp inställning till familjens transportmedel? 😉

 2. Martin skriver:

  Tror du träffade föräldrarnas dåliga samvete och då reagerar många med försvar. Det är, IMHO, alltid så att kritik som träffar får värre reaktioner än felaktig kritik. Om någon kallar mig för ”handikappat fetto” så blir jag inte särskilt arg då jag vare sig är handikappad eller fet, men om någon säger ”arrogant flintskalle” tar det lite bättre 😉 Smartphones är del av det nya ”opiumet för folket” där man ska bry sig om diverse fotbollsfjollor, kändisfamiljer, idiotiska dieter och annat för att glömma bort det som är genuint viktigt i världen…

 3. Tanya skriver:

  Jag tycker du är stark som står på dig. Jättemånga av mina vänner på FB delade faktiskt ditt förra inlägg och de var så jag fick syn på de. De bästa av allt är att dem själva är föräldrar. Du nådde dom verkligen för dom är inte alls lika aktiva längre på nätet men desto mer hos deras familjer.
  Smulpaj räknas garanterat 😉

 4. Shamrock skriver:

  Håller med Tanya här ovanför – hittade dig oxå via en länk på FB där någon som höll med dig delade inlägget

 5. Lotta skriver:

  är det LCHF-, eller 5:2 muffins? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s