Röstar du på Sd, så är du rasist. Punkt. 

Det härjades en del om flyktingströmmen från Balkan, under 90-talets början. De skulle inte komma överens, det skulle bildas konklaver och det skulle minsann bli inbördeskrig i Sverige, hette det. Snabbspola fram till idag: har du upplevt många problem med att kroater och jugoslaver skjuter på varandra? Har en serb tagit ”ditt” jobb? 

Nä. Tänkte väl det. Men nu när vi står här idag, ser ni att argumenten är dem samma? ”Det finns inga bostäder, inga jobb och så vidare”. ”Mäh!”, utbrister alla Sd:are nu unisont, ”läget är värre idag!” ”Vi har ett land i kris! ”

Vilket är skitsnack. Läget idag är betydligt bättre ekonomiskt, än det var så tätt inpå den ekonomiska 90-tals krisen med skenande räntor och massiva devalveringar. Det funkade med invandringen då, inte sant? Arbetslösheten minskar dessutom faktiskt, enligt färska siffror. 

Så inget av de där argumenten håller, om man nu väljer att helt bortse från humanitära skäl, och vill vara sakligt ekonomisk det vill säga. Man kan för all del stoppa huvudet i sanden och strunta i att vi upplever den största flyktingströmmen sedan andra världskriget. Bara fokusera på att man själv mår så bra som möjligt, medan folk dör. Och här kommer vi till pudelns kärna. 

Alla politiska partier vill hjälpa till, utom Sd. Hela Europa, utöver dess bruna klick, ställer manngrant upp för att hjälpa till. Tyskland står upp som ett föredöme, med devisen att ”kunde vi hjälpa bankerna, kan vi hjälpa de här människorna”. Men se, det vill inte Sd, och i förlängning inte heller dess anhängare. Och nu går det inte längre att som Sd:are slå ifrån sig, när någon kallar dig för rasist. För, fortsätter man att stötta ett parti när dess representanter utför följande, utan att regera, är man antingen tappad bakom en vagn eller rasist (vilket iofs är ungefär samma sak):

-Föreslår att man ska montera upp en kulspruta på Öresundsbron, för att skjuta ned alla flyktingar som kommer den vägen…då är man rasist. 

-Anmäler de människor som hjälper flyktingar över Öresund, allt för att förhindra att människor som behöver hjälp ska få den…då är man rasist. 

-Sprider falsk, vidrig propaganda om att pojken som hittades drunknad på stranden, flyttades för att ge bättre bilder, trots att det är bevisat att det (givetvis!) inte stämmer…då är man för det första dum i huvudet, men också rasist. 

När samma ovanstående person bemöts med motbevis, men väljer att ignorera dem, för att man har ”en magkänsla”…då är man urbota korkad. Och rasist. 

När man som representant för Sd hävdar på Twitter att ”främmande folk” hotar att utplåna den ”Europeiska civilisationen”…då är man ett fullblodsrasist!

Det här är endast ett axplock. Men, alla finns att beskåda på nätet. Och, om man ser detta, och trots det väljer att lägga sin röst på eländet – ja då stöttar man solklart dessa uttalanden. Och då – då kan man inte längre förneka att man själv är rasist. 

Och, till er som ”proteströstar”, på Sd för att ni är missnöjda med de övriga partiernas politik…ni inser att ni också stöttar rasism och främlingsfientlighet va? Det går liksom att rösta blankt. Eller att göra någon konstruktivt själv. Att protestera mot etablissemanget genom att stötta främlingsfientlighet, ja det är ungefär lika konstruktivt som att bajsa på grannens gräsmatta för att det är dåligt väder ute. 

Så, alla Sd:are. Ni är rasister. Punkt. Sitt ni där, bakom era datorer och påhittade namn, och sprid ert hat. Gnäll i fikarummen över ”massinvandring” och skaka på huvudet åt all tiggare. Gör det. 

Under tiden går jag, och en överväldigande majoritet av övriga Europa ut och hjälper till på det sätt vi kan. 

För allas lika värde! För humanism och kärlek! Sitt ni där och hata. Vi är fler än er!

#jagdelar ! 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s