Positiva nyheter!

Nä hörni. Nu får det nog räcka. Dag ut och dag in fylls media med elände. Det är krig. Det är terror. Det är Donald Trump. Tycker inte ni också att man blir helt matt av att läsa tidningen/titta på nyheterna?

Därför tänkte jag vända lite på myntet. Försöka sprida lite positivitet, mitt i allt det nattsvarta. Här kommer därför lite goda/roliga nyheter. Ska försöka lägga upp något liknande det här varje dag, fram till jul. Allt som en motpol till det elände vi ser dagligen i media. Hoppas du blir glad av det du läser!

——-

…Thanksgiving har visserligen passerat, men i Northville, en stad i Michigan USA, satte en restaurangägare upp följande skylt i fönstret under högtiden: 

  

…Amy och Justin hade en liten ”romans” när de möttes på dagis som treåringar. De hängde ihop hela tiden och hade, vad deras föräldrar kallar, ”något speciellt”. 30 år senare ser Justin en bild på en kvinna på en datingsite. Han hajar till och känner en omedelbar attraktion. Tror tusan det, för kvinnan på bilden är Amy! Idag är de ett par! Gulligt så det förslår! 

  

…ni vet hur det kan vara. Lusten tränger på. Man är lite sugen. Man gör knasiga saker. Lite så måste det ha varit för bulldoggen i den här historien, hemmahörande i Leicester England. En kvinna såg den rätt storvuxna hunden jaga en betydligt mindre hund över gräsmattan till ett hus. Den mindre hunden tog tillfället i akt, och flydde sin något ivriga beundrare genom en kattlucka, monterad i en dörr. Ivrig i sin längtan reflekterade inte bulldoggen över sin något större kropp, och följde efter. Vilket resulterade i att den fastnade. Det blev inget kärleksmys för bulldoggen, som till slut fick hjälp av brandkåren att ta sig loss. Den uppges dock ha klarat sig utan några skador, så när som på vad man kan förmoda en lätt stukad självkänsla. 

  

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s