Kramar är bra!

Vi fortsätter med positiva, mysiga saker! 

  

…Elizabeth Laird, från USA, vet att kramar är bra! Sedan 2003 har hon kramat varje återvändande soldat som passerat genom basen Fort Hood. Från början skakade hon alls hand, men en dag ville en av soldaterna ha en kram, och på den vägen har det fortsatt. Drygt 50 000 kramar har det blivit genom åren. 

Laird blev dessvärre sjuk i bröstcancer, och fick läggas in på sjukhus. Soldaterna saknade henne dock, och började besöka henne på sjukhuset för att bjuda på en kram och en pratstund. Inte nog med det, en insamling startades också, för att betala Elizabeths sjukhusräkningar. 85 000 dollar samlades in på två veckor! Kramar är verkligen fantastiskt!

  

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s