Snart får alla barn vända huvudet mot Mecka…

Det är mycket rasistiskt dravel i samhället just nu. Bredvid det sedvanliga ”SKA INTE KALLE FÅ VISAS PÅ TEVE, BARA FÖR ATT MUSLIMERNA TAR ILLA VID SIG?!” och ”VAR ÄR ALLA PEPPARKAKSGUBBAR?! VAR FAN ÄR SVERIGE PÅ VÄG?!” härjas det en hel del om ”islamiseringen av Sverige” också.

Hej och hå, luden tå. Det är verkligen intressant hur ett av världens mest sekulariserade länders befolkning hajar till när det kommer till någon annan religion. Sen, att Islam är en betydligt mer tolerant religion än låt säga vår egen kristendom, det hör kanske inte hit?

”Hur länge dröjer det innan våra Svenska barn måste vända huvudet mot Mecka?”

Tvärt emot vad många tror så är citatet ovan inte från i år. Inte heller från 2014 eller 2013. Nej, det sades istället av  en politiker i Ny Demokrati, i mitten på 1990-talet. Alltså för ca 20 år sedan. Jag vet inte vad du tycker, men har du sett många ”svenska barn” som vänder huvudet någonstans nu för tiden, förutom mot Instagram och Facebook?

Nej. Det pågår ingen islamisering av Sverige. Nej, ”svenska” barn kommer inte tvingas bära slöja. Allt det där är skrämselpropaganda och struntprat, av folk som inte vet bättre, eller har på agendan att sprida rädsla och hat. Men, vi kanske ska titta på lite siffror med?

Det finns 110 000 registrerade muslimer inom det Islamiska samarbetsrådet i Sverige idag. Svenska kyrkan har 6,7 miljoner medlemmar. Rätt stor skillnad va? Ja. För även om man kommer från ett land där Islam är den vanligaste religionen, så behöver man faktiskt inte vara strikt troende. Man kan vara sekulariserad, precis så som du och jag är.

Det finns 7 byggda moskéer i Sverige. Här räknas således inte andra lokaler som används som moskéer in. Hur många kyrkor sa du? 3400.

Så nej. Det är rätt tydligt att någon islamisering inte pågår. Det är, som man säger, lögn och förbannad dikt. Dessutom blandar folk (oftast dårar) ihop islam med fundamentalism. Det är INTE samma sak. Det är lika lite samma sak som att alla kristna är tokstollar, bara för att Breivik gjorde det han gjorde.

Skärp Er, för fan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s